Smaki i podróże

środa, 6 stycznia 2016

Nutellowe babeczki

Oto malutkie babeczki zrobione tylko z trzech składników: mąki, jajka i nutelli.
Babeczki były pieczone w niewielkich foremkach stąd ich spora ilość.
Z wierzchu oprószone są gotowymi (do kupienia) czekoladowymi ozdobami.


Autor: Paulina o środa, stycznia 06, 2016
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety: DIY, smaki

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Tagi

podróże wspomnienia smaki pomysł na zdrowie schronisko DIY góry zima ciastka kontrola psy

Autorzy:

  • Darrjus
  • Paulina

Archiwum bloga:

  • ►  2019 (2)
    • ►  stycznia (2)
  • ►  2018 (2)
    • ►  lutego (1)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2017 (13)
    • ►  listopada (1)
    • ►  października (3)
    • ►  czerwca (1)
    • ►  maja (1)
    • ►  kwietnia (2)
    • ►  marca (3)
    • ►  stycznia (2)
  • ▼  2016 (31)
    • ►  listopada (2)
    • ►  września (2)
    • ►  lipca (1)
    • ►  czerwca (2)
    • ►  maja (3)
    • ►  kwietnia (3)
    • ►  marca (10)
    • ►  lutego (2)
    • ▼  stycznia (6)
      • Gramy w zielone czyli sałatkowo.
      • Pyszności w Zakopanem
      • Grzane wino
      • Nutellowe babeczki
      • Pieczarkowo i deserowo
      • Pieczone kawałki szynki z talarkami z sosem śliwkowym
  • ►  2015 (7)
    • ►  grudnia (7)
Motyw Podróże. Obsługiwane przez usługę Blogger.